Cyril Holtkamp

Geweldig dat u de website hebt gevonden en fijn dat u de tijd hebt genomen om deze te bekijken. Mijn naam is Cyril Holtkamp, van beroep leraar lichamelijke opvoeding. Vanaf 1990 ben ik als docent, coördinator, trainer, instructeur en begeleider werkzaam geweest in het onderwijs, de sportwereld, het bedrijfsleven en de hulpverlening. Sport is vanaf mijn jongste jeugd mijn allergrootste passie. Dat vertaalde zich in het beoefenen van zeer veel sporten en het volgen van de opleiding tot leraar lichamelijke opvoeding. Het enthousiasmeren en stimuleren van mensen van jong tot oud om te sporten en te bewegen zat er bij mij al heel vroeg in, evenals het organiseren van sport- en spelactiviteiten en kleine evenementen. In mijn jonge jeugd resulteerde dat tot het organiseren van straatvoetbaltournooien tot het fietsen van de Tour de France in het dorpje Haaksbergen. Mocht u met Prachtig Mooi in zee gaan dan zult u daar zeker geen spijt van krijgen! U bent verzekerd van een hele fijne tijd in een prettige omgeving met zeer uitnodigende en uitdagende activiteiten. Hopelijk is dit het begin van een hele mooie samenwerking en uiteindelijk van een onvergetelijke ervaring! Met vriendelijke groet en bedankt voor uw bezoek aan onze website, Cyril Holtkamp

 

Mijn dank is groot en hopelijk tot ziens!

Droom

In 2013 besloot ik mijn grote droom waar te maken en voor mezelf te beginnen. Dat resulteerde in een sport- en spel organisatie bedrijf onder de naam Prachtig Mooi Sport & Spel. Prachtig en mooi zijn woorden die ik heel veel gebruik en gebruikt heb in mijn leven. Het leek mij daarom erg leuk en gepast mijn bedrijf deze naam te geven. Het leven is prachtig mooi in al zijn facetten van vreugde tot verdriet. Pluk de dag en pak het moment! Plezier en genieten staan bij mij hoog in het vaandel. Elke activiteit of programma, hoe groot of klein ook, moet een feestje worden! Ook kwaliteit, leren en ontwikkelen en het verleggen van grenzen zijn zeer belangrijke pijlers. Mijn droom is inmiddels al aardig uitgekomen en we hebben een vijftal zeer geslaagde jaren achter de rug met veel uiteenlopende programma's en  activiteiten voor de verschillende doelgroepen. Schoolkampen, sport- en spelactiviteiten, moordspelen, bedrijfsuitjes, teambuidingsactiviteiten, familiefeesten en verjaardagsfeestjes georganiseerd voor scholen, bedrijven, verenigingen en particulieren. Prachtig Mooi heeft zich definitief gevestigd in de wereld van sport en spel organisatie en bruist aan alle kanten! We gaan vol vooruit en er komen weer prachtig mooie jaren aan!

 

Prachtig mooi!

Actief genieten

Door schitterende en uitdagende activiteiten fysiek en mentaal genieten en 'zijn' in een andere omgeving! Even uit de dagelijkse sleur en genieten van het moment! Alleen en met elkaar de grenzen verleggen!

 

Alleen en met elkaar grenzen verleggen!

Plezier en ontspanning

Ontzettend leuke en sportieve activiteiten overdag en 's avonds heerlijk ontspannen bij het kampvuur. Lekker kletsen over de voorbije dag of over de dag die komen gaat. Of gewoon heerlijk kijken naar de vlammen en luisteren naar de verhalen om je heen. Ik kan intens genieten als de deelnemers het naar hun zin hebben en een geweldige tijd hebben samen. Het moet elke keer weer een onvergetelijke ervaring zijn!

 

Onvergetelijke ervaring!

 

Natuur & omgeving

Actief genieten van het buiten zijn! Ik ben altijd op zoek naar de mooiste plekjes in de natuur en de meest uitgestrekte landschappen voor mijn activiteiten. Van de Veluwe tot en met de Belgische Ardennen en van de Noordzee tot en met de Duitse Eiffel. De omgeving speelt een hele belangrijke rol in de programma's van Prachtig Mooi Sport & Spel. Buiten zijn, buiten spelen en buiten sporten is het mooiste dat er is!

 

buiten spelen en buiten sporten!

Contact

Bericht wordt verstuurd..

Foutmelding

Bericht verstuurd