Moordspel concept

Het moordspel wordt gespeeld in circuitvorm met groepjes van vijf tot tien personen. Met mobiel, notitieblok en een scoreformulier in de hand ga je op locatie langs de stations waar zich de verdachten bevinden en passeer je bovendien de moordscene. Daar probeer je door middel van ondervragen, onderzoeken en observeren de nodige informatie te verkrijgen. Het moordspel bestaat uit tien rondes met tussendoor  twee 'briefings'. Hier word je met je team op de hoogte gebracht van nieuwe ontwikkelingen en krijg je extra informatie. Ook tijdens het spel krijg je belangrijke informatie via je de rechercheursapp. Aan het eind van het spel komen alle verdachten bij elkaar. Elk team kan nog een laatste vraag stellen aan één van de verdachten! Daarna worden de laatste notities verwerkt in het scoreformulier voordat deze wordt ingeleverd bij de spelleider. Dan volgt uiteindelijk de hilarische bekendmaking van de moordenaar! Tot slot worden de scores van elk rechercheursteam berekend, waarna het winnende team bekend wordt gemaakt!

 

Een onvergetelijke avond in een totaal andere wereld en een unieke ervaring als rechercheur!

Moordspel op locatie

Het prachtig mooie moordspel op locatie is het perfect uitje voor uw bedrijf, team of vriendengroep. Een middag- of avondvullend programma compleet verzorgd met eten en drinken. Het is spannend en sensationeel met  professionele acteurs in een 'waar' gebeurd verhaal! Wat heeft er zich die middag of avond allemaal afgespeeld rond het tijdstip van de moord?! Wie heeft de moord gepleegd, wat is het moordwapen en wat zijn de bewijsstukken? Je gaat op zoek naar de moordenaar, het moordwapen, de motieven en de alibi's van alle verdachten. Zijn er complotten in het spel, valse beschuldigingen of dwaalsporen? Het is een onvergetelijke ervaring en je gaat helemaal op in het spel, het verhaal en de omgeving. De locatie waar het moordspel wordt gespeeld wordt in overleg met de opdrachtgever bepaald. Het moordspel kan in principe op elke plek gespeeld worden. Prachtig Mooi heeft zelf een aantal schitterende locaties, waaronder Poppodium De Effenaar, Het Parktheater, Wielercafe De Velosoof en Kunstenaarscollectief Nulzes. Het moordspel wordt door Prachtig Mooi verzorgd met een hapje en een drankje en met eventueel een diner. Ook voor het eten en het drinken geldt dat de opdrachtgever kan bepalen wat en waar er wordt gegeten en gedronken.

 

Prachtig mooie en spannende plekken!

Moordspel kostenplaatje

Ben u geïnteresseerd in een moordspel, neem dan contact op met Cyril Holtkamp.  Hij komt graag bij u langs om een presentatie te geven van het moordspel. Afhankelijk van het aantal personen, de locatie en het eten en drinken wordt een prijsopgave gemaakt.

 

Cyril Holtkamp komt graag bij u langs om een presentatie te geven van het moordspel op locatie!

 

 

Prachtig Mooi verzorgt en bezorgt een ongelooflijk spannend en sensationeel moordspel op maat!

Contact

Bericht wordt verstuurd..

Foutmelding

Bericht verstuurd